Medeoprichter Parade Pieter Erkelens overleden

Nieuws — Door op 13 juli 2013 08:45

Vrijdagavond is Pieter Erkelens op 65-jarige leeftijd overleden. Hij was een van de grondleggers van het theaterfestival De Parade en was directeur van Mobile Arts, de stichting die het festival jaarlijks organiseert.

Pieter Erkelens en De Parade

Elk jaar staat het festival in verschillende grote steden, dat momenteel in Den Haag vertkeert. Ondanks het overlijden van Pieter Erkelens, gaat de Parade gewoon door. Het gaat nog naar Amsterdam en Utrecht.
Dit festival begon als Boulevard of Broken Dreams, maar ging ik 1988 failliet. In 1990 maakte het, onder leiding van Pieter Erkelens, de doorstart als De Parade.

Het rondreizend theaterfestival staat elke zomer in verschillende grote steden. Op dit moment staat het festival in Den Haag. Mobile Arts laat weten dat De Parade gewoon doorgaat. Het festival gaat nog naar Utrecht en Amsterdam.
Ook in de toekomst is de stichting van plan om door te gaan met het theaterfestival en de andere activiteiten als De Winterparade en Het diner der componisten tijdens het Prinsengrachtfestival.


Is uw uitvaart écht goed geregeld?

Tags: , , , ,

0 reacties

Geef als eerste een reactie.

Geef een reactie

Het e-mail adres verschijnt niet bij het bericht!


Trackbacks