Geen crematie maar door de gootsteen?

Nieuws, Overige mogelijkheden — Door op 9 augustus 2011 18:08
oplossen de nieuwe oplossing?

oplossen de nieuwe oplossing?

Psychopaten en dictators gebruikten zuur of loog om te martelen of de sporen van hun slachtoffers uit te wissen. Alkalische hydrolyse misschien wel de nieuwe vorm van begraven. In 2008 werd dit proces dat het mogelijk maakt het menselijk lichaam opgelost dor de gootsteen nog als ” te onwaardig” betiteld door het rooms-katholieke bisdom van Manchester.

Uitvaaronderneming Yarden lijkt op dit moment ook onderzoek te doen naar deze uitvaartsvorm, aldus RTL nieuws vanavond.

De koffie-gekleurde vloeistof heeft de consistentie van motorolie en een sterke ammoniak geur. Maar voorstanders zeggen dat het steriel is en kan, in de meeste gevallen veilig worden gegoten in de afvoer.

Alkalische hydrolyse voorkomt uitstoot en schijnt beter te zijn voor het milieu, Universitaire onderzoeken moeten maar uitwijzen of het oplosmiddel niet dusdanige rommel is dat dit argument van tafel is. Maar dat de uitstoot van kooldioxide en kwik door vullingen er niet meer is, dat is helder.

Begrafenis-regelen.nl staat voor een waardig afscheidt, invriezen en oplossen zijn nieuwe vormen die naast de eeuwenoude verbranding gerust een plek kan verdienen.

 


Is uw uitvaart écht goed geregeld?

Tags: , , , , ,

0 reacties

Geef als eerste een reactie.

Geef een reactie

Het e-mail adres verschijnt niet bij het bericht!


Trackbacks