Glee acteur Cory Monteith overleden

Nieuws — Door op 14 juli 2013 15:16

De Canadese acteur en zanger Cory Allan Michael Monteith is zaterdag op 31-jarige leeftijd overleden. De acteur werd in een hotel in Vancouver dood aangetroffen. Hij lijkt aan een overdosis overleden te zijn.

Glee

Cory Monteith was vooral bekend van de televisieserie Glee. Daarin speelde hij de rol van Finn Hudson. Deze serie gaat over een groep jongeren die op hun middelbare school bij een koor zitten. Hierbij staan persoonlijke problemen van de jongeren, voornamelijk pesterijen, centraal.
Tot nu toe zijn er vier seizoenen opgenomen. Het is nog niet bekend wat zijn plotselinge overlijden voor impact zal hebben op Glee, waarvan de eerste aflevering van het vijfde seizoen in Amerika op 19 september zijn premiere heeft.

Cory Monteith

Voordat Cory Monteith doorbrak in de show business, had hij een heleboel verschillende baantjes, onder meer als taxichauffeur.
Hij begon zijn carriere in Vancouver. Hij speelde kleine rollen in Final Destination 3, Whisper en Deck the Halls. Daarnaast had hij gastrollen in tv-series als Smallville, Supernatural, Flash Gordon, Stargate Atlantis en Stargate SG-1. Cory Monteith verscheen in 2005 in Killer Bash en het jaar erna in de legende: A Bloody Mary. In 2007 speelde hij in de MTV serie Kaya. In 2010 was Cory Monteith te zien in de romantische komedie Monte Carlo. En hij speelde in 2011 met Dustin Milligan in de film Sisters&Brothers.

Binnenkort zal hij nog te zien zijn in de film All the Wrong Reason.


Is uw uitvaart écht goed geregeld?

Tags: , , , ,

0 reacties

Geef als eerste een reactie.

Geef een reactie

Het e-mail adres verschijnt niet bij het bericht!


Trackbacks